HASAN KALYONCU

24 Mart 2017

ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!!!

24.03.2017

UZAKTAN ÖĞRETİM YÖNTEMİYLE VERİLEN TÜRK DİLİ VE AİİT DERSLERİNİN ARA SINAVI 27.03.2017-07.04.2017 TARİHLERİ ARASINDA ÖĞRETİM YÖNETİM SİSTEMİ ÜZERİNDEN YAPILACAKTIR.

SINAVLAR  HTTP://OYS.HKU.EDU.TR     ADRESİNE YÜKLENMİŞTİR.

• HER DERS İÇİN İKİ SINAV UYGULAMA HAKKINIZ VARDIR. SİSTEM YÜKSEK OLAN PUANINIZI ALACAKTIR.
  • OBS’DE KULLANDIĞINIZ KULLANICI ADI VE ŞİFRENİZLE İNTERNET SAYFASINDA OYS.HKU.EDU.TR ADRESİNDEN SINAV UYGULAMASI YAPABİLİRSİNİZ.
  • SİSTEME GİRİŞ YAPAMAYAN ÖĞRENCİLER, DERS KAYDINIZI KONTROL EDİP BİLGİ İŞLEM MERKEZİNE BAŞVURUNUZ.
  • SINAVLARDA 20 TEST SORUSU VE 25 DAKİKA SÜRE OLACAKTIR.

ARA SINAVIN KONULARA GÖRE SORU DAĞILIMI

(TÜRK DİLİ I)

Sözcükte Yapı, Cümle Bilgisi, Vurgu, Noktalama İşaretleri, Yazım Kuralları
(AİİT I