HASAN KALYONCU

2015 ARAMA KONFERANSI

Yayın Tarihi: 22.06.2015

LinkedIn'de Paylaş

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ)  Gaziantep Dedeman Otelde 6 Mart 2015 tarihinde başlayan ve üç gün süren alanında uzman bilim insanlarının katılımı ile “Arama Konferansı” düzenledi.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi mensuplarının bir arada bulunduğu ortak akıl platformunda, vizyonel hedeflerini ve bu bağlamdaki stratejik kararlarını gözden geçirildi ve yeniden tasarlandı

Arama Konferansında: “HKÜ 10 yıl sonra nerede? Nasıl olmalı?”, “HKÜ bugüne kadar neleri hedefledi ve buna bağlı olarak neleri gerçekleştirdi?”, “Başarılı kabul edilen Türk ve dünya üniversitelerinin genel stratejileri ve vizyonel hedefleri nelerdir?”, “HKÜ mensubuna göre “başarı” nedir?”, “HKÜ’nün güçlü ve zayıf yönleri nelerdir?”, “Mevcut çevresel koşullar (fırsatlar ve tehditler) nelerdir?”, ”HKÜ şu an içinde bulunduğu koşulların üzerine çıkmak ve başarılı olmak için neler yapabilir, ne yönde gitmesi gerekir?”, “Bu sebeple, mevcut güçlü ve zayıf yönlerini, karşılaşabileceği fırsatları değerlendirip, tehditleri bertaraf etmek üzere ne şekilde kullanabilir?”, “HKÜ hangi stratejik önceliklere ve vizyonel hedeflere temel oluşturmalıdır?”, ve HKÜ’de ne gibi sosyal etkinlikler sürdürülmelidir?” gibi birçok konu ele alındı.